Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man är liten

Ibland ser man ingenting
Som när man lånar Mormors glasögon
När man är liten

När man lånar pappas stora stövlar
De är stora och väger ton
Man kan inte gå i dem
När man är liten

När gosedjuren ligger i ens säng
De lever, de är ens vänner
De säger aldrig emot
När man är liten

Man leker i framtiden
Man fantiserar om en värld
långt borta
Mamma pappa barn
När man är liten

Ibland så vill man tillbaka
till tiden då allt var så lätt
Det är inga krav
När man är liten

Nu måste man ta beslut
som kommer vara hela livet
Sådana som mamma och pappa
alltid gjorde då
När man var liten

Nu lever jag i ett gränsland
Tänk hur bra det var
När man var liten




Fri vers av Natalie VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-29 15:14



Bookmark and Share


  Anders_A
Väcker känslor direkt. Och kompositionen är snygg. Bra jobbat!
2005-11-09

  firesoal
fan va´bra!! helt jäkla underbar!!!
2005-11-03

    Oprofessionell
underbart natalie! den bästa hitills tycker jag :)
2005-10-30

    ej medlem längre
Mogna och ärliga tankar, bra formulerat
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP