Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankedepå

jag hoppar upp
smidigt på kanten
så att du kan se
hur jag växer
mig stark
utan att förgöra
det frö
du sått
vid hjärtat
till övergången
mellan hopp
och förtvivlan

du får mig
inte att le
men

i tanken

skrattar jag högt




Fri vers av ia VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP