Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vit lilja

Med ståtlig uppsyn

med en ljuvlig doft

av vanilj

vajar den sina blad

sakta i vinden

trotsar kyla

än är det värme i marken

liksom inuti

¤

där roten slår sitt hem

där finns liv

 




Fri vers av ia VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2005-10-29 17:06



Bookmark and Share


  Myself
liljans liv liknar nog våra,vi kan klara mycket om bara rötterna bär.
2005-10-29

  Cris
Ljuvligt doftande dikt. Ja liljan mår nog väl av jordens värme. Fint att läsa..
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP