Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter du?

Gråter du?
Ja
Jag hör dig gråta
Du gråter på andra sidan väggen
Jag har inte hört dig gråta
på åtta år
Klockan skvallrar om midnatt
och du gråter genom min vägg
men jag stiger inte upp
stirrar bara ut i tomma mörkret
sväljer obehag

 

Natten är mörk, men inte
tyst.
På ena sidan väggen
ligger en bror
och gråter
På andra sidan väggen
ligger en syster
som hör,
men inte vågar trösta

 

 




Fri vers av Missi VIP
Läst 1260 gånger
Publicerad 2010-02-17 17:11



Bookmark and Share


  LassO
känslosamt, tankeväckande, funderar...
2010-02-22

    ej medlem längre
berörande
2010-02-19

  Paulus Johannes Allaverdi
precis som sellout säger så skapar du en fin övertoning, bra skrivet!
2010-02-17

  sellout
fin, gilllar hur den skiftar från första person till betraktande.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon