Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själafängsel.

 

Själafängsel,

 själafängsel,

 själafängsel.


Befria mig,

innan själen nöts,

mot dina vassa kanter.

 

Var inte kall som stål,

öppna dig för mig,

Fröken Själafängsel,

jag ber dig.




Fri vers av Kape
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 19:53



Bookmark and Share


  aol
efter det här gör hon så, bravo
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape