ibland är kritik älskvärt även när man inte delar samma åsikt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är kritik älskvärt även när man inte delar samma åsikt




älskar dig, det gör jag, men ibland gillar jag dig inte

du har hjälpt mig
i svåra stunder

du har stått
vid min sida

orubblig

men

ibland

är du för

tyst





Fri vers av ia VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-04 12:52



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag skriker in i min smärta
djupnar så i andliga vrål inom mig
själsplågorna lämna avtryck i
det som är jag
i att stumheten för en dialog mend dig
2010-02-04

  LassO
djupt vackert vemodigt och modigt
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP