Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till André


Du jag bara råkade,

 

 

En gång i tiden hade jag en ängel som gjorde allt.

 

 

Det är svårt att andas nu,

 

 

Vilse slängde jag bort allt.

 

Sorgerna värker.

 

Men vi lever.

 

Sorgerna värker.

 

 

Men ensam ,

 

 

klarar jag mig,

 

 

du dricker ditt kaffe

och jag min sorg.

 

 

Älskar dina ögon.

 

Varje dag som går gör historia.

 

 

Men jag lever.

 

En helt vanlig dag.

 

Stannar till,

 

Hjärnan värker så det känns i ögonen.

 

Du.

 

vackra minne.

 

Historia.

 

 

Tack.

 

Du gjorde mitt hem.

Mitt liv.

 

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-05 22:23



Bookmark and Share


  Drömkram
Åhh, detta är bland det vackraste jag någonsin läst bär jag fortfarande de känslorna! Dina ord fångar känslor beskrivna starkare än känslan själv. Du imponerar. Kram
2010-04-09

  Paulus Johannes Allaverdi
jättefin.
2010-02-26

  Tera
vacker dikt till din älskade...
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP