Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I början av slutet

 

marmorerade minnen formar
ger jag kärlek för en sista gång
för efter alla pauser
återvänder aldrig trovärdigheten
mellan styrkan och att ta det sista andetaget
tickar sekundvisaren
vist


mellan gråskalor
helt utan kulör
ur dolda minnen
från ingenstans

kanske

någon annan ser mig




Fri vers av Laijza
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-06 23:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
...och där...där någon ser oss...där blir vi till.
2010-02-08

  Laijza
typ, larz...
2010-02-06

  Larz Gustafsson VIP
"Marmorerade minnen" indikerar att de är permanenta.
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang