Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strimmor

jag smög mig ut
i januarinatten
för att få kontrast
till den värme 
som växt inom mig

strimmor av liv
kysste mig
när jag insåg
att jag aldrig förr
hade känt

på riktigt


 




Fri vers av Fredric
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-07 01:32



Bookmark and Share


  aol
så bra förmedlar du känslan,
2012-09-21

  AnnaMy
fantastiskt fint...
2010-05-16

  Frökenfanny
så otroligt bra du förmedlar känslor
2010-04-05

  kråkan VIP
Stort..mäktig känsla.. Tack..
2010-02-07

  Tera
jag tkr denna var alldeles underbar..
2010-02-07

    ej medlem längre
den här är riktigt bra
... på riktigt
2010-02-07

  Nina Nightwish
Stor dikt i få ord med mycket känslor.. verkligen fin..
2010-02-07

  Elaine.S VIP
Den här kändes mäktig att läsa.
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric