Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten viktig sak i jämställdhetsdebatteriet........


Tjejer....Ni är har inte patent på detta.....!

Jag hade en kvinna en gång som jag älskade över allt annat och vi levde lyckliga som få......men jag gjorde bort mig och det är en annan historia.

En dag jag aldrig glömmer är när hon kom hem med en bukett röda rosor till mig. Först hajade jag till för jag hade ju aldrig fått blommor förrut av någon.

-Jag, en lite halvmacco-typ få blommor...! Först ryggade jag tillbaka och undrade hur jag skulle hantera detta.

Sedan när jag förstod (och det tog ett tag vill jag lova) så blev jag så rörd av glädje att jag började gråta.

Fattar Ni tjejer Ni har inte patent på sådant.........män är inte så annorlunda i vissa aspekter som många tjejer tror.




Övriga genrer av Andersx
Läst 595 gånger
Publicerad 2005-10-31 09:25



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Vill ge dig en hel park med dem vackraste färglada rosorna som doftar Gudomligt.
2006-01-26

  Livia
jaaa, för mig har det alltid varit självklart med en vakcer bukett till någon man tycker om. Bra skrivet!
2005-11-23

  Sanningsägaren VIP
Jag är en av de få kvinnor som köper blommor både till kvinnor OCH män.
Jag tror aldrig jag sett sån tacksamhet och glädje i en kvinnas ögon som när jag köper en blomma eller en present till en man.
Jag har också fått det klart för mig att det tydligen inte är vanligt.. snarare ovanligt... men desto mer uppskattas det ju när det väl händer.
Så som sagt. Kom igen tjejer!
Jag lovar er.
Det är härligt! :)
Bra text som fan!
2005-10-31

  astranova
såklart vi inte har det! suveränt av din tjej, tycker jag, och man blir förvånad när man får någonting man inte har förväntat sig, oavsett vad det är.
(om jag får smyga in lite kritik här, så tror skulle texten vinna på om du tog bort punkterna. de behövs inte, och om de skulle behövas så räcker det med tre stycken på varje ställe. annars blir det lätt att det ger ett "slarvigt" intryck, och med en så söt text så känns det onödigt.)
2005-10-31

    Sara Se
Din text får mig att le. Du har så rätt, det är inte många killar som får blommor av sina flickvänner. Defenitivt något jag kommer att ta till mig och tänka på!
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Andersx