Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var så vänlig

 

Ständigt
i mina tankar

vill du vara så
vänlig

att stanna där




Fri vers av Andasin
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-10-31 10:07



Bookmark and Share


    afrika
kärnfullt
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin