Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillasyster

Liten skrattar högt
sprider leende glädje
Svårt att stå emot
klingande klockor
av lycklig barndom.

Fingrar som kittlar
lockar fram en känsla
av hissnande tjut.
Händerna fnittrar och
försöker fly bort

Det lekande roliga
bubblar och glittrar
Viljan att rymma
försvinner sin väg,
och ber sen om mer.

Kärlek så stor
att inget i världen
kan krossa ett hjärta
så varmt hos den lilla
som vilar i knät.




Fri vers av Articlight
Läst 519 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-11 14:39



Bookmark and Share


  Arro
Ett leende,
ett stort leende fick jag på mina läppar när jag läste den här.
:D
2010-03-12

    Prasadacarin Busk
Wow Markus!
Får jag vara ditt lillasyskon? ^^
2010-02-21

    Ängel84
Jätte fint skrivet
2010-02-11

  Nina Nightwish VIP
Åååh, så fint, kärleksfullt skrivet..
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Articlight
Articlight