Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se någon annan än sig själv kan vara svårt mitt upp i allt.

Alla vill bli sedda

förstådda

bekräftade

"Tänk om ni visste hur det är att vara jag."




Men alla andra har nog med sin egen kamp.




Fri vers av Articlight
Läst 547 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-15 15:53



Bookmark and Share


  frostblomma
Ibland måste man liksom öppna ögonen och se sig omkring, på hur alla andra kämpar. Men det är svårt, då ens egna problem skymmer sikten.
Fint skrivet.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Articlight
Articlight