Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du inte visste

Lögnen tog mig i handen och sprang iväg

Först stretade jag emot

Sen lät jag mig föras med långt bort,

det var lättast så.



Jag hittar hem sen tänkte jag.




Fri vers av Articlight
Läst 488 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-19 14:22



Bookmark and Share


    Prasadacarin Busk
Babe, det här är magi! Den personifierade lögnen är en kanonbra start och avslutet gillar jag verkligen. Den sista meningen förmedlar en känsla jag kan känna igen.
2010-05-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert formulerat. =)
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Articlight
Articlight