Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankevurpa


Belägg mig med skuld

Det ekar stumt bakom min dörr av medvetenhet

och jag nästan hatar, men vet inte vem.

Belägg mig med skuld,

ja varsågod.

Låt mig tror att allt är mitt fel.

Allt.


Jag vet, för jag har vuxit upp och gjort det till sanning.

Det är mitt fel att han tog på mig på fel sätt.

Jag får skylla mig själv att jag mådde dåligt..

då och nu.

Såklart att jag är isolerad, jag förtjänar det.

Jag förtjänar inte lycka.

Störd.

Se där.

Vad det än ljudlöst viskar till mig om kvällarna,

så har jag redan sagt det själv.



-Men fyfan vad fel jag har.




Fri vers av Articlight
Läst 518 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-11 20:11



Bookmark and Share


  Arro
kramar om dig goding..
2010-06-11

    ej medlem längre
Mycket bra text! Du framför de väsentliga i känslorna kring att vara utsatt för övergrepp. Visst har man bara sig själv att skylla. Det är väl båda offer och förövaren eniga om. (Hoppas du förstår min ironi).
2010-04-13

  frostblomma
Du förtjänar att må bra.
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Articlight
Articlight