Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har aldrig sagt att jag är logisk.


Skjut den jävla fågeln!

Mobilen deklarerade högljutt att det var din födelsedag idag.
Tvekade i två sekunder innan jag impulsivt knappade in
"Grattis" och sedan på skicka.

Mitt hjärta dunkade lite snabbare och viskade ett förskräckt
"Shit" Vad gjorde jag nu?"
Funderade oroligt om jag gjort något dumt trots att jag visste att jag just gjort det.
Dumt eftersom det var motsatsen till att komma över. Motsatsen till att gå vidare.Men oförmögen att ta tillbaks eller ångra det. Efter några minuter blinkade ett svar. Rädd för svaret öppnade jag inkorgen.

"Tack." Följt av en leende rund gul gubbe.

Jag fick ett tack!.. ett leende.. ett svar!!
En fågelvinge smekte mjukt min mage.






Efter ytterligare en stund kom ännu ett sms.
Jag fingrade länge på mobilens blanka knappar innan jag klickade på läs svar.

" Jag är fortfarande singel och väntar på drömprinsen, så du vet"
Ännu en glad gubbe.
"Hoppas du mår bra. Kram."

Jag stirrade på orden, stirrade och läste om och om igen.
Va fan! Vafan tror du!! Är du full eller? Helvete heller!
Någon jävla stolthet har jag väl ändå kvar?

Jag skrev två svar som jag snabbt raderade. Lade undan mobilen och gick och la mig istället.
Fågeln låg åter där och blödde ut över magsäcken.




Fri vers av Articlight
Läst 586 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-08 23:27



Bookmark and Share


    stelnad
"Dumt eftersom det var motsatsen till att komma över. Motsatsen till att gå vidare. Men oförmögen att ta tillbaks eller ångra det. Efter några minuter blinkade ett svar. Rädd för svaret öppnade jag inkorgen"
- jamen det blir ju inte mer klockrent än så
2010-04-22

    Prasadacarin Busk
Känslan i magen och den sista meningens beskrivning...Mmmmm vilken känsla!
2010-04-10

  frostblomma
Underbart. Känns så nära när man läser.
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Articlight
Articlight