Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ingen datanörd bara rätt datastörd.


Min bästa vän är datorn, därefter kommer resten.

Siffror, bokstäver, ettor och nollor.
En skärm som stirrar, ett tekniskt
objekt som ger dig världen och liv.

Ihopkrupet beroende, delas det känslor,
erfarenhet och information med
vänner, främlingar du aldrig har mött

Universum som levs inuti dig själv,
mentalt och brutalt, är det som är verkligt
Allt annat är grått och dimmigt trist.

Allt annat är instängd ensamhet.




Fri vers av Articlight
Läst 554 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-29 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Articlight
Articlight