Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm inte att det kan finnas något annat bakom orden


Knulla mig lycklig

Fruktlöst sökande

efter kärlek

slutas i en säng

mellan nyskrynklade lakan.


Svettigt upphetsat hest

viskar en främmande röst.


-Är du lycklig nu?




Fri vers av Articlight
Läst 825 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-14 16:43



Bookmark and Share


  frostblomma
Bilden och ingressen är otroligt fina. Och som du säger; det döljer sig nog en massa bakom orden.
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Articlight
Articlight