Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han älskar henne inte, men vill ha henne ändå. Fångad i sin kärlek har hon inget val.




Tortyr

 

Din frånvaro
får min vrede att hetta
Ditt oberoende
får min ilska att bränna
Och jag svär
att nästa gång jag ser dig
ska jag genomborra dig med
mina eldspjut
Jag ska tortera dig
såsom du torterar mig
Men när jag ser dig
så öppnar du enkelt din famn
den suger mig till sig
och jag sjunker djupt
i din låtsaskärlek,
i min naivitet
Och ilskan rinner av mig
men inte ur mig
Nej den glider tillbaka
djupt inom mig
väntandes
väntandes




Fri vers av Missi VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2010-02-11 20:16



Bookmark and Share


    sårosa
åh tycker om och känner igen mig mycket
2010-02-17

  Anna*
Det kommer andra tider. Integriteten växer och modet. Sen går det bättre. Skrivarjaget förtjänar verklig kärlek som är ömsint och vacker...
2010-02-12

    ej medlem längre
Bra skildrat. Det är jävligt jobbigt det där. Den tillfälliga lyckan övervinner ilskan. Men efter ett tag börjar dom ta ut varandra enligt min erfarenhet.
2010-02-11

  Paulus Johannes Allaverdi
åhh så bra!!

fortsätt sådär, verkligen :)
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon