Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi ses snart




bearbetning under ytan

känn dig som hemma
orkar själv inte stå

så jag kryper
in i det skal
jag omsorgsfullt
gjort klart

av tårar
svek
och slag

tänker sitta här
ett tag
så fika
du 
jag kommer sen




Fri vers av ia VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-14 01:55



Bookmark and Share


  Emme VIP
Stark..
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP