Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej jag heter Linnea och Bim är min mormor, Hon vill tacka så varmt för kommentarerna, applåderna och för att ni läser, plus all uppmuntran hon får. Hon hälsar så gott till alla och återkommer.


Hälsningar från Bim.




Fri vers av Bim
Läst 715 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-14 15:38



Bookmark and Share


  Lars P K
ja som sagt, hälsa så innerligt tillbaks
2010-03-09

    ej medlem längre
oj vad har hänt?
2010-02-26

  Rachel Roth
Hej Linnea, hälsa så hjärtans mycket tillbaka.
Säg att jag tänker på henne! Kram också
2010-02-15

  Lilla My* VIP
Varma kramar och vaniljhjärtan från mig**
2010-02-15

  Jessica Ebbesson
Varma kramar!
2010-02-14

  Per Rydberg
Hej Linnea! Ge din mornor en björnkram från Härjedalen och mig.
2010-02-14

    Maria Malm
Hälsa henne och krama om henne!
2010-02-14

  Tothem
Varma hälsningar tillbaka!!
2010-02-14

    papillon
Och tusen och tusen hälsar tillbaka till Bim - men det vet hon nog redan. Lyllo dej, Linnea som har en sådan mormor!!
2010-02-14

    ej medlem längre
Krama om henne från oss!
2010-02-14

  Mr Lindemann VIP
Okejdå
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bim