Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans

Stör du månen

dansar vargarna

motvals




Bunden vers (Haiku) av ia VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2005-10-31 19:09



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Hmm. Underfundig! Hmmm. Mycket intressant. Den ska jag smaka på.
2006-11-04

  Peter Stjerngrim VIP
Fyndig ordspinning - Ingen formell haiku men vad sjutton gör väl det!!!
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP