Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Era

Som i det oändliga

som om det inte

fanns någon tid

~

Allt det mörka

allt det dystra

Det lyses upp av ett ljus

~

Som ett liv föds

ett mirakel

Allt förändras

till en tid

~

Vid horisontens rand

så oändlig

så verklig

~

Som en våg

följer mjukt sin väg

föränderlig

mot nya mål

~

Som ljuset

en stråle från solen

som bryter igenom molnen

Lika självklart som vindens kraft

~

andas

~

En ny värld

en ny era

Vår framtid!




Fri vers av ia VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2005-10-31 23:49



Bookmark and Share


  ~mE~
mycket vackert och hoppfullt =)
2005-11-01

  Redwine
Mäktigit och hoppfult..
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP