Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är kort

 

 

Varför finns det så många vägar
så många stigar att gå
Varför finns det så många ängar
att vila och dansa på
Mycket vi vill i livet
Allt, vi aldrig kommer få
Vart vi än vill färdas
vi kan ej alla platser nå




Bunden vers (Rim) av Missi VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2010-02-23 19:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk dikt. //F.
2010-08-20

    baruk
Vemodiga - och mycket vackra - rader!
2010-03-06

  Paulus Johannes Allaverdi
Så uppladdat! från början till slutet!
2010-02-24

  ZARIFE DEMIR
Så fint dikt!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon