Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7. "Concordia cum veritate" - I harmoni med sanningen

Jag är i harmoni med sanningen


Den smärtar och sårar ibland
men lögnen vore värre att bära.

Därför blir sanningen min egna
livsfilosofi av ärligaste känsla
jag bär ett harmonisk lugn
samlar kraft för sanningens stund




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 727 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 20:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart skrivet och verkligen sant!
2010-02-17

  Suzy med punkterna
Så fint och visst kan sanningen vara svår ibland men den kommer ändå alltid vara vackrare än lögnen.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld