Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om sanningen ändå vore annorlunda och om jag kunde sluta tänka.


Förstår du mina meningslösa tårar?




Förstår du hur många tankar
som snurrar i mitt huvud
dag in och dag ut.


Att jag ena stunden kan undra glatt
över vad som kommer hända imorgon.

Medan jag snart därefter inte vill ha
någon morgondag överhuvudtaget.


Förstår du att jag verkligen älskar dig,
men samtidigt inte vill ha dig kvar.
jag vill inte förlora dig.


Kan du förstå att jag kan se mig själv
mitt i den verklighet vi lever i
och inse att jag inte är nöjd med vad jag ser.

För att sedan inse att det inte
finns något jag saknar.
jag har allt det jag bad om.


Men hur jag än försöker,
så kan jag inte finna mig
i den värld vi lever idag.



Kan du förstå det?




Fri vers av elinmaria
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-10 16:42



Bookmark and Share


  Drömkram
Detta är så vackert. Du väcker många tankar som behöver tänkas om. Kram
2010-05-09

  infantsgame
Woah, starka ord i den här o: Väldigt bra fångat, tycker jag.
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria