Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nybäddat

Tänk vad en god natts sömn kan göra

Långt mycket mindre än en god natts aktiviteter

Fast oavsett är det gott med kaffe på morgonen




Övriga genrer av Cinemiracle
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-11-01 10:54



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ler när jag läser detta,
och rubriken är perfekt passande
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle