Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomssommar

Minns du
solvarm asfalterad innegård
ledaren upp till maskinrummet
en stekhet eftermiddag i juli

'71 eller '72
en cigarett därute och vatten
iskallt kylvatten för projektorerna
klockan var kanske fyra

En sväng till
på Cosmorama non-stop
sedan vurre med mos
och iväg till Draken:

Polarstation Zebra svarar ej i 70mm

 




Fri vers av Cinemiracle
Läst 580 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle