Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul stavad utan M

mitt i vimlet
så snart det stannar
känner jag avskyn
motviljan
mot det jag egentligen älskar

varför måste julen slita sönder
den skall ju hela
ge vila
tacksamhet
kan kvitta utan dig




Fri vers av Cinemiracle
Läst 840 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-19 22:24



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, så kan det sannerligen kännas!

roligt få läsa ngt från dig
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle