Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunskjortans aftonbön

Fast nog var det bättre förr?
Jag menar Folkhemmet
Och det ligger nog en hel del i homeopati

Vi behöver strängare fängelsestraff
Jag tror inte att de landade på månen 

Och DaVinci-koden är den bästa talbok jag läst
Det behövs ju någon som säger ifrån, liksom

Alltså om hur det är med massinvandringen

Och alla Kurder som snor mina jobb
Så jag kan fortsätta att inte se mig själv
och fortsätta att inte vara subjekt

E så jävla jobbigt och jorden är så platt och kall

Håll min hand Jimmie, hårt så det inte blir bögigt
Låt  mig sova en stund







Fri vers (Fri form) av Cinemiracle
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-22 00:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är ofta mångfaldens förespråkare som är de mest intoleranta.
2010-09-22

  Måna N. Berger
Amen! Kanske vaknar han med nytvättad hjärna, man kan ju alltid hoppas..
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle