Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 17 juni 2005 gick du bort...




Femårsminne

Hur skulle jag glömma din varmklangsröst
och en lätt liten rödvinsmustasch
Hur skulle jag glömma din hand till tröst
och ditt ständiga kärlekskollage

Så dröjer din röst och gestalt inom mig
i en ordlös men varm liten sång
Den gnolar och manar, säger oftast okey
när jag frågar om nå’t någon gång




Fri vers av Cinemiracle
Läst 676 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-17 19:34



Bookmark and Share


  eee
Tänk, tiden har gått även om vi då inte trodde det!

Tycker om din lilla vers, om att "hon" lever kvar för alltid i ditt minne. Fint!
Kram
2010-06-30

  rebecca d
fint...och trots allt: en skatt att ha fina minnen
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle