Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min lilla mamma som lämnade oss idag


Till mamma

Sov lilla mamma och vila dig nu
låt lämna åt oss det att gråta
och vakna av sollek i sommargardin
och ljumvind för var livssvarsgåta

Fatta så handen hos älsklingen din
som väntat på denna sekund
i minne hos oss som dröjer kvar än
inför evighetskärlekens stund

Känn värmen och doften i trygghetens famn
som du mindes i ensamhets år
och aldrig igen skall du mista en vän
och aldrig mer fälla en tår

Så sov lilla mamma och sträck på dig sen
känn värmen i hela din kropp
nu börjar det verkliga, det som är sant
och kärlek är sanning ej hopp




Fri vers av Cinemiracle
Läst 713 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-31 01:22



Bookmark and Share


  Line W
Så vackert!!
2010-09-22

  eee
Den här var verkligen fin! Till en älskad mor...
Så mycket hopp du lyckats få med..
Älskar dom sista raderna :)
Kram
2009-08-12

  rebecca d
oh, så vackert och fullt av ömhet..och sanning.
särskilt: och kärlek är sanning....

beklagar också sorgen, även om du tycks ha fått tröst i den redan. Kram!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle