Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glappkontakt

olycklighet är bara glappet
mellan förväntningarna
och det som sedan blev

så vad förväntar du på?




Fri vers av Cinemiracle
Läst 617 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-23 21:51



Bookmark and Share


  Akke
Blev alls icke besviken,
tvärtom. Uppbyggelig
och god.
2010-01-12

  eee
Underbara korta innehållsrika rader!
Vi är mycket för detta "det som inte blev, och det som blev" återigen fick du till det, och denna gång fick jag ett gott skratt, det är bra!
2008-10-28

  Jojo
Bokmärker, applåderar och skriver ut!
Kanske sätter jag den på badrumsspegeln.
Precis vad jag behövde höra!

Kul att se dig här igen!
2008-10-24

  rebecca d
ja, vad förväntar jag på? den var bra!
2008-10-24

  Матрёшa
haha.

denna lilla text fick mig att skratta o nicka instämmande.
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle