Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåt jag hörde...

 

 


"Kan det vara så...

att du har slutat leva...

fast du inte är död än...?"




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 611 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-20 01:54



Bookmark and Share


  LassO
finns nog en del
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du