Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserar vidare..

Livets dagar pulserar
allt som räknas är nuet
inget annat existerar..
Minnen ligger kvar
som rester från gårdagen
``tittar`` emellanåt fram
gör sig extra påmind
om det som varit på gott och ont..
Det sistnämnda vill man helst glömma
men ``hårddisken`` håller hårt om det
begravt i inre gömmor..
Att sudda bort fungerar inte alls
men timglasets sand som ständigt rinner
låter det sakta blekna..









mare




















Fri vers av mare VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-02-21 10:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Oerhört bra.
2010-02-23

  Anjeska
Bra puls i denna!
2010-02-23

    ej medlem längre
Fint skrivet!

"men hårddisken håller hårt om det
begravt i inre gömmor ..."



Ja, vår osynliga ryggsäck bär vi alltid med oss ...





Hälsn. Ann
2010-02-23

    Annika J
En klok text med vackert språk, särskilt de sista raderna!
2010-02-21

  Larz Gustafsson VIP
"Fade away and radiate", som Blondie sjöng...

http://www.youtube.com/watch?v=weyBdXDg0Ro

Man får ta ett nu i taget, en dag i taget.
Konsten är att vara närvarande i nuet.

2010-02-21

  aol
mycket bra skriftat,
2010-02-21

    ej medlem längre
jättefin

timglasets sand som ständigt rinner
låter det sakta blekna
2010-02-21

  peter markurth
bra
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP