Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tankar skapas orden

Fri att göra, skapa och finna konsten

söker jag med nyfikenhet och orädsla

det som är min framtid och det jag skapar

tro hopp kärlek.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-20 16:28



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ja vi kan faktiskt skapa både tro hopp och kärlek......
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld