Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tar upp Paulinas och Pers utsträckta slevar och för dem vidare.......


Mera gröt - haiku

Havregrynsgröt ger
människan gott samvete
och skinn på näsan




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-21 10:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:)Det tror jag alldeles säkert!!!
2010-02-23

  halmstrå
samvete? Borde det inte stå samhavre? ;)
2010-02-23

  Per Rydberg
Just detta ska jag undersöka om där finns korn av sanning i i morgon bitti!
2010-02-22

    Louvisa
Gillar inte gröt, men den här haikun gillar jag:)
2010-02-21

  Paulina LH VIP
;)

slow motion-morgon;

från svårsmält havregrynsgröt

till meterdjup snö
2010-02-21

  Paulina LH VIP
Ha ha ha, Så bra! ;D
Verkligen skinn på näsan!
*applåd*
2010-02-21

    ej medlem längre
hahah...skickligt med "samvete och skinn"
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

papillon