Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska solen tända sina strålar

Ögon blanka av sorg

av tårar som rinner ner

 

Ben skakiga av bördor

av oro som bara växer

 

Huvud tungt av sömnbrist

av tankar som aldrig lämnar

 

Hjärta brustet av besked

av ord som sårar det inre

 

När ska solen tända sina strålar

göra själen glad och stark

 




Fri vers av Cajsa
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-21 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg