Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en sekund

Hur ska jag kunna tro

på livet, på ljuset, på hoppet

när allt raseras på ett ögonblick

 

på en sekund förvandlas livet

 

Hur ska jag kunna tro

på glädjen, på starkheten, på solen

när allt man tror på raderas

 

på en sekund tar kraften slut

 

Hur ska jag kunna våga hoppas

när mörkret kommer på dagen

släcker stjärnorna om natten




Fri vers av Cajsa
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-21 14:45



Bookmark and Share


  Annmargreta
Cajsa
Du ska tro på livet
på ljuset
på hoppet
på glädjen
på starkheten
på solen
tänk efter allt finns ju där-
egentligen
många kramar till dig
från Margaretha.
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg