till en vän

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en vän




du

i dina ord
stannar
jag upp
bara för
att orka
andas
en liten
stund
till




Fri vers av ia VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-02-23 15:37



Bookmark and Share


  Missi VIP
Kort och bra.
2010-03-08

  Carola Zettergren
OJ, vad fint!!! Applåder!
2010-02-24

    Emelie Fiskare
Härlig, känns som en vindpust.
2010-02-23

  Emme VIP
Bra!
2010-02-23

  issac.a.m
ekot av dina andetag hörs ... som ett rop av en törstig själ..
2010-02-23

    ej medlem längre
såna "du" är ovärderliga!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP