Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isär

 

*

allt längre ifrån
ser vi inte längre

att vi hör ihop

*

det är för enkelt
att falla

isär

när meningen

kapas

*




Fri vers av Ex¤animo
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo