Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smyger ~ tyst

viskar
lätt på tå

inte så jag stör

bara sådär lite tyst

~

~ saknar ~

~

vill inte störa dig

gör ett ord

till

en tanke

~

~ tänker på dig ~

~

smyger ut igen

tyst så du inte hör....




Fri vers av ia VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2005-11-01 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP