Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du som reste mig, för att rasera mig

dina glittrande ögon
mjuka läppar
vår kyss

men

det var ju mitt hjärta
som sprack

det var ditt liv
som blev min död

jag fanns där
men vart fan var du?




Fri vers av teateatea
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-02-26 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea