Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt eller inget




Slukas av ditt
mörker

så länge
jag får drunkna
i dina pupiller

dör jag gärna
lite i taget












































Fri vers (Fri form) av J. Herward
Läst 488 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-02-27 10:07



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
ljuva ungdom...att ge järnet ! rostar det så rostar det.
2010-03-14

  oMareld
vilken spänning och stämning i dessa ord
ordet pupill, det var nytt för mig :) brukar alltid använda ordet "öga"
men pupill förstärker ju allting

Nice!
2010-03-12

    Bodil Sandberg
Oj så snyggt!!jag säger som som någon sa att det är oerhört mycket fångat i dessa få rader..applåder du är så bra!!!
2010-03-03

  beam72
WOW Vilka fantastiska rader
Underbar svärta
2010-02-28

  Lovisalouise
Gaaaah!
Det var sju, korta rader, som beskrev mer än vad en roman på 300 sidor hade kunnat göra.
Passion, lidelse, suffering!
Så jäkla coola rader, Jossan. Så sant.
Som sagt, bara några få ord, men allt annat än just de här orden hade vart helt överflödigt!!
Åh va bra. Blir helt exalterad.

puss
2010-02-28

  Mr Lindemann VIP
Men hörududu
den var lite fyndig
må jag skriva i all enkelhet
då jag glor in i skärmen och förlorar mig
in i en bokstav
2010-02-27

    ej medlem längre
Mycket att läsa mellan raderna här. Vid först läsning en känsla av kärlek och åtråå vid andra får man en mörkare bild.
Fin!
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward