Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor

Människor går,människor springer
Människor har bråttom
Människor ler,människor skrattar
Människor skriker,människor gråter
Vissa människor mår bra
medans andra mår dåligt

Ibland så hinner inte vi människor
stanna,tänka för en stund
Tänka på livet,det som får en att må bra
man hinner inte att uppskatta allt det man har
Ens vänner,föräldrar och de andra

Människor hinner försvinna ifrån en
innan man hinner säga
Hur mycket de betyder för en

Så Människor
Stanna,tänk för en stund
Uppskatta det Ni har!




Övriga genrer av Manal
Läst 338 gånger
Publicerad 2004-06-28 00:41



Bookmark and Share


    Mejja
Ja dags att använda de viktiga orden lite oftare... vid varje tillfälle som ges. Innan det är för sent... för ingen har sett morgondagen. Tack för enkla sanna ord!!!
2004-06-28

  Hans w-art Westlund VIP
...jag vet...
2004-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal