Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken väg väljer du?

Orden som bars fram på en varm sommarvind
de landade på ett blad av guld.

Du läste orden, de landade i dina tankar
de fick dig att förstå nyckeln till mitt hjärta.




Oviss känsla skapas ur vägar vi gör

men att stanna vid vägskälet och vända om

vore som att se en framtid och blunda för den.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-03 09:28



Bookmark and Share


  Roula O
vackert hur du målar med orden, tack!
2010-03-05

  aol
så fint faller orden i din dikt
2010-03-05

    ej medlem längre
"att stanna vid vägskälet och vända om
vore som att se en framtid och blunda för den"

Sanna Ord ...


Hälsn. Ann
2010-03-03

  Suzy med punkterna
Målande text om livetsval, medvetna, ibland omedvetna........
Mycket fint
2010-03-03

  Glensan
Härlig text med en underbar bild
2010-03-03

    ej medlem längre
du läste orden, de landade i dina tankar
jättefin :-)
2010-03-03

  Quasimodo
Talande bild för de val och beslut vi tar, om vi väjer eller inte!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld