Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker orden är så fina











För den som vill någonting tar tiden aldrig slut




Fri vers av Bim
Läst 532 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-03 18:45



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Absolut Bim!! Starka ord det här som berör inom!
2010-03-03

  Suzy med punkterna
Fina ord, definitivt
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Bim