Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyddsängel

om du har förlorat

den grund du står på

om du ser

på dig själv med skräck

förakt

~

bli inte rädd

jag går bredvid

fångar dig om du ramlar

~

om du tappat all hopp

du vet inte vem du är

~

bli inte rädd

det är jag som håller ditt mod

det är jag som lyfter dig

tills du står på egna ben

~

jag ~ din skyddsängel




Fri vers av ia VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-11-02 23:55



Bookmark and Share


  Puzzel_25
Åh! Vad jag blir lycklig när jag läser din dikt!Tror att det är så...Hoppas det iallafall.Tack!
2005-11-15

  Rublev
Låt oss tro att de goda krafterna är starkast (för det är de)
och låt oss vara kärleksfulla skyddande stödjande uppmuntrande lyftande änglar för varandra

(ängel betyder en som är sänd med bud... en budbärare) ia du är en sådan ängel!

Och vilken vacker form och färg du gett texten!

*Kram*
2005-11-06

  Ola Rydberg
fin
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP