Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undran....

om jag vänder mig om

sätter händerna mot golvet

huvudet nedåt

ser världen från ett annat håll

liksom...

~

undra om den skulle bli annorlunda då?




Fri vers av ia VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-11-03 00:00



Bookmark and Share


  Redwine
*ler*.. du skulle nog ser den upp och ner :P

Något mer skulle det nog tvärr inte göra =)

Bra och underfyndigt.
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP