Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Du...håll mig hårt...

 

Håll mig hårt när det blåser i himlen

ty mina vingar är inte klara

Ge mig styrkan att se det goda

trots allt det onda som sker

 

Håll mig hårt när det stormar på havet

ty mina segel är fulla av revor

Ge mig kraften att orka styra

även sjunkande skepp

 

Håll mig hårt när orkanen når till jorden

ty mina tankar flyr så lätt iväg

Ge mig möjligheten att alltid se

vilka de sanna vännerna är...

 

Håll mig hårt när allt är över...

ty livet är så mycket mer...

Ge mig chansen att få älskas

för precis den jag är...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 809 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-03-04 00:10



Bookmark and Share


  erkki
Bra! Den manar ju till insikt om att vi inte är - och knappast kommer att bli - fullkomliga i något avseende. Men alltid har möjligheten att ta råd och göra vårt bästa i varje situation. En välkommen påminnelse!
Att skriva det som orimmad dikt ingav mig poetisk eftertänksamhet, vilket ju platsar mycket bra.
2010-03-13

  aol
grep så tag i mig den där känslan att man vill vara omtyckt, bra skriftat, så berörande
2010-03-12

  LovisaCecilia
magiskt!!! Den bokmärks direkt. WOW!!!!
2010-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!
2010-03-04

  stenen/ Yv Ericsson
Så vackert. som en sång.

jag känner spontant; här behövs minst en Dolph Lundgren:)
2010-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
En önskedröm
som håller i varje
töm, varje ord gör
mig glad och öm...
2010-03-04

    Herr Ångest
fint.. som en stilla bön.. till kärleken
2010-03-04

    tramp
Ojj detta var mycket fint skrivet, sann vacker poesi
Klingar som musik
Riktiga Vänner finns även när vindar vänder
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du